PKD-Test 2

Έλα, ομολόγησέ το, έχεις διαπιστώσει πως κάτι δεν πάει καλά τώρα τελευταία. Οι άνθρωποι έχουν αλλάξει, η ζωή έχει αλλάξει, ακόμα και οι νόμοι της φύσης μπορεί να έχουν αλλάξει. Ναι, οι υποψίες σου είναι σωστές: έχεις παγιδευτεί στον προσωπικό κόσμο κάποιου

Μην ανησυχείς όμως! Τώρα με τη διαγνωστική μέθοδο του δρ. Philip K. Dick, μπορείς να εντοπίσεις την αιτία του προβλήματος. Κάνε το PKD-Test 2, δες τις απαντήσεις και βρες ποιος του έδωσε μία και έσπασε (αχ, βρε κόσμε γυάλινε) και έπλασε μία καινούργια κοινωνία άλληνε. Αποτελέσματα εγγυημένα. Κανένας κίνδυνος εάν ακολουθήσεις τις οδηγίες χρήσης.

1. Στον απέναντι τοίχο υπάρχει ένα σύνθημα:
Α)
Αρχίστε την επανάσταση χωρίς εμένα.
Β) Και η επανάσταση θέλει τον Γερμανό της.
Γ) Η επανάσταση θα γίνει όταν η τελευταία παρουσιάστρια μεσημεριανής εκπομπής κρεμαστεί με τα άντερα της τελευταίας λαϊκής αοιδού που βάζει υποψηφιότητα για βουλευτής.
Δ) Η επανάσταση θα ζυμωθεί μέσα σε ψαγμένα μπαράκια με ελαφρά jazz μουσική, έθνικ διακόσμηση και 45άρες διαζευγμένες γκαρσόνες με φοιτητική θητεία στην ΚΝΕ.

2. Η χώρα δεν είναι πια όπως την ήξερες! Ανοίγεις ένα χάρτη και βλέπεις ότι:
Α) Πρωτεύουσα της Ελλάδας είναι η Κωνσταντινούπολη.
Β) Πρωτεύουσα της Ελλάδας είναι η Σύρος.
Γ) Πρωτεύουσα της Ελλάδας είναι το Jackson's στο Κολωνάκι.
Δ) Πρωτεύουσα της Ελλάδας είναι η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, η Λάρισα και τα Γιάννενα ταυτόχρονα.

3. Αγώνας σήμερα, Εθνική Ελλάδος - Εθνική Τουρκίας!
Α) Ο διαιτητής παίζει τους Τούρκους, μας ακυρώνει κανονικότατο γκολ, όμως εμείς κερδίζουμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο με την παληκαριά μας.
Β) Κερδίζει η ομάδα που έχει Γερμανό προπονητή.
Γ) Οι Τούρκοι βάζουν γκολ αλλά οι Έλληνες τούς κάνουν αγωγή και ζητούν αποζημίωση για ψυχική οδύνη.
Δ) Οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές ανακαλύπτουν ότι δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα μεταξύ τους, δίνουν τα χέρια και καταγγέλουν την ολιγαρχία της FIFA που προκαλεί την εχθρότητα μεταξύ των ομάδων.

4. Ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας ανακοινώνει ότι από το νέο φορολογικό έτος, θα θεωρούνται τεκμήρια:
Α) Τα χαράγματα barcode στο μέτωπο.
Β) Τα βιβλία αστρολογίας.
Γ) Η κακογουστιά στο ντύσιμο: τα κοντά άσπρα καλτσάκια (στους άντρες) και τα φορέματα με στρας (στις γυναίκες).
Δ) Οι γραβάτες.

5. Ώρα για πνευματική ενδοσκόπηση και θρησκευτική κατάνυξη. Παίρνεις την Αγία Γραφή και διαβάζεις:
Α) Μη νομίσητε ότι ήλθον φέρειν ειρήνην επί του πολιτικού κατεστημένου· ουκ ήλθον φέρειν ειρήνην αλλά γροθιάν.
Β) Εν αρχή ην η "Φραγκοσυριανή". Και η "Φραγκοσυριανή" ήτο σουξέ και σουξέ ήτο η "Φραγκοσυριανή". Και ήτο σουξέ μέγα, το οποίον γνωρίζει έκαστος άνθρωπος ερχόμενος εις τον κόσμον. Και η "Φραγκοσυριανή" νήσος εγένετο και εκλήθη η νήσος: "Σύρος".
Γ) Και σημείον μέγα ώφθη εν τώ ουρανώ, γυνή περιβεβλημένη τον ήλιον, και εκπομπή με προξενιά και ψυχικώς ασταθή υποκείμενα παρουσιάζουσα. Και ώφθη άλλο σημείον εν τω ουρανώ, και ιδού δράκων πυρρός μέγας, γελοιοδεστάτων ασμάτων συνθέτων, κηρύττων πως μία είναι η λύση: τα λεφτά, το φαΐ και το γαμίσι. Και ο δράκων την γυνήν ενυμφεύθη, ίνα την οικουμένην κυριεύσουν. Και εγένετο πόλεμος εν τω ουρανώ, ο Μιχαήλ και οι άγγελοι αυτού πολεμήσαι μετά του δράκοντος, και ο δράκων επολέμησε και ουκ ίσχυσεν. Και εβλήθη ο δράκων, ο όφις ο μέγας ο αρχαίος, ο πλανών την οικουμένην όλην, εβλήθη εις το πυρ το εξώτερον και καταβαραθρώθησαν αι πωλήσεις των ασμάτων αυτού.
Δ) Ουαί υμίν γραμματείς, Φαρισαίοι και νεοφιλελεύθεροι υποκριταί, ότι παρουσιάζετε το έξωθεν του πολιτικού σας προγράμματος ωραίον και φαίνεσθε δίκαιοι, έσωθεν δε μεστοί έστε αρπαγής και αδικίας και εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπον.

6. Ανοίγεις την τηλεόραση να παρακολουθήσεις την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision και βλέπεις:
Α) Τη Σοφία Βέμπο να τραγουδά "Παιδιά, Της Ελλάδος Παιδιά".
Β) Απαγγελία ποιημάτων του Καβάφη στα γερμανικά.
Γ) Ανάγνωση της τελευταίας επιστολής του Μίκη Θεοδωράκη, σε μουσική επένδυση Σταμάτη Κραουνάκη. Χορογραφίες: Δημήτρης Παπαϊωάννου.
Δ) Τον Μιλτιάδη Πασχαλίδη να ψέλνει ύμνους του Ιωάννη Δαμασκηνού, διασκευασμένους για ηλεκτρική κιθάρα και ούτι.

7. Το αγαπημένο σου βιβλίο, ο "Άρχοντας των Δαχτυλιδιών", έχει αλλάξει! Τώρα γράφει ότι:
Α) Ο Άραγκορν στέφθηκε βασιλιάς εκφωνόντας την πανάρχαιη επίκληση στη γλώσσα των Ξωτικών: Merilyë, Merilyë, Ai umilyë quetë i lambë (= Σταυρώστε με, σταυρώστε με, στα χέρια σας σηκώστε με).
Β) Στη μάχη για τη Μέση Γη, οι δυνάμεις του Καλού (οι φιλελεύθεροι, οι Γερμανοί, οι γάτες και ο Καρλ Πόππερ) κατατρόπωσαν τις δυνάμεις του Σκότους (τους εθνικιστές, τους ρατσιστές, τους ανάγωγους και όσους πιστεύουν στα ζώδια).
Γ) Τα Χόμπιτ περνάγανε ωραία στο Σάιρ και στρίβανε τσιγάρα, σαν καραβιού φουγάρα, και μοιάζαν οι καπνοί τους προσευχές. Οι σκοτεινές δυνάμεις του Σάουρον όμως απαγόρευσαν τις ουσίες και τα οινοπνεύματα, επέβαλλαν την υποχρεωτική στράτευση και τα τραγούδια της Βέρας Λάμπρου.
Δ) Η συνδιάσκεψη στο Σχιστό Λαγκάδι συσπείρωσε το κίνημα των προοδευτικών δυνάμεων στις βάσεις ενός ενιαίου πολιτικού φορέα, της Συντροφιάς του Δαχτυλιδιού.

8. Ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας δεν είναι όπως τον ήξερες! Πλέον υπάρχει καινούργιο σήμα:
Α) "Υποχρεωτική πολιτική πορεία δεξιά".
Β) "Απαγορεύεται η οδήγηση με φτηνά αυτοκίνητα, το κρέμασμα του αριστερού χεριού από το παράθυρο και η τοποθέτηση εικονισμάτων στο χώρο του οδηγού".
Γ) "Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Μύκονο".
Δ) "Πάρ' το αριστερά, θα βρεις".

9. Απίστευτο, ο Παρθενώνας εξαφανίστηκε! Στη θέση του βρίσκεται:
Α) Ένας άλλος ελληνορθόδοξος Παρθενώνας, σε ρυθμό βασιλικής με τρούλο.
Β) Ένα εμπορικό κέντρο με εκατομμύρια gadget, ηλεκτρονικά παιχνίδια και φωτογραφικές μηχανές που κάνουν 'κλικ' όπως οι πόρτες μιας Rolls Royce κάνουν 'κλακ'.
Γ) Τα στούντιο του Alpha.
Δ) Οι αποθήκες φτηνού πετρελαίου Βενεζουέλας.



.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ PKD-TEST 2


Αν διαπίστωσες περισσότερα…

… Α), τότε παγιδεύτηκες μέσα στον προσωπικό κόσμο του Γιώργου Καρατζαφέρη.
Βρισκόμαστε στο 2008 μ.Χ. Όλη η Ελλάδα στενάζει κάτω από την κυριαρχία του δικομματισμού και των αλλότριων κέντρων εξουσίας που απεργάζονται τον αφανισμό του έθνους και της Ορθοδοξίας. Όλη; Όχι! Γιατί ένα μικρό πολιτικό χωριό συνεχίζει να αντιστέκεται στους φαύλους και να δίνει γροθιά στο πολιτικό κατεστημένο. Και η ζωή δεν είναι καθόλου εύκολη για τους διεθνιστές, τους θολοκουλτουριάρηδες, τα μέλη της λέσχης Μπίλντενμπεργκ, τους εβραιοσιωνιστές και τους μισθωμένους κονδυλοφόρους της παγκοσμιοποίησης...

… Β), τότε παγιδεύτηκες μέσα στον προσωπικό κόσμο του Νίκου Δήμου®.
Ένας είναι ο Ορθός Λόγος και προφήτης αυτού ο Νίκος Δήμου®. Οι αρχαίοι Αθηναίοι τον γνώρισαν ως "Σωκράτη"• οι Έλληνες του 19ου αιώνα τον γνώρισαν ως "Εμμανουήλ Ροΐδη"• τελικά όμως μετενσαρκώθηκε ακόμα μία φορά για να διαφωτίσει τις απαίδευτες μάζες του σήμερα με την ορθολογική του σκέψη και τις καλλιτεχνικές του φωτογραφίες. Τι κι αν χλευάστηκε και κατασυκοφαντήθηκε; Τα ίδια είχε πάθει και στις προηγούμενές του ενσαρκώσεις. Αυτός θα παραμείνει για πάντα η αλογόμυγα που κεντρίζει τους νωθρούς, τους φοβικούς, τους οπισθοδρομικούς και αυτούς που δε συμφωνούν με την άποψή του.

… Γ), τότε παγιδεύτηκες μέσα στον προσωπικό κόσμο του Λάκη Λαζόπουλου.
Τον άντρα τον πολύτροπο πες μου, θεά, που χρόνια
Παράδερνε σε θίασους, ταινίες και κανάλια
Κι ανθρώπους γνώρισε πολλούς σε γκλαμουράτα πάρτι
Και έβγαλε τρελόχαρτο να μην υπηρετήσει
Και μπήκε μέσ' στα πράγματα και εκπομπή τού δώσαν
Για να διδάσκει απ' την TV την αριστεροσύνη,
Να κάνει αντιπολίτευση σκληρή στην Έφη Θώδη.
Πες μου, θεά, για κότερα στους όρμους της Μυκόνου
Και για αγώνες λαϊκούς σε μπαρ στο Κολωνάκι,
Πες τα από κάπου και σε μας, θεά, του Δία κόρη.

… Δ), τότε παγιδεύτηκες μέσα στον προσωπικό κόσμο του Αλέξη Τσίπρα.
Εν αρχή εποίησεν ο Θεός την Αριστεράν και την Δεξιάν. Η δε Αριστερά ήτο περιθωριακή και γραφική, άνευ lifestyle και εναλλακτικής πολιτιστικής πρότασης για την Eurovision. Και είπεν ο Θεός: γενηθήτω Αλέξης Τσίπρας· και έγεινε Αλέξης Τσίπρας. Ίνα έχει η Αριστερά πρόσωπο να βγει στην TV, να βελτιώσει τις ατάκες της και να αποκτήσει το δικό της fan club. Και είδεν ο Θεός ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήτο καλός. Και πρόεδρο του ΣΥΝ κατέστησεν αυτόν.

2 σχόλια:

  1. Να υποθέσω πως τα 90χρονα του ΚΚΕ δεν χωρέσανε στο PKD-Test 2 επειδή θα είναι αφιερωμένο αποκλειστικά σ' αυτά το PKD-Test 3;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στον κόσμο του Καρατζαφέρη, το ΚΚΕ είναι εξωκοινοβουλευτικό γκρουπούσκουλο (πλην Λιάνας Κανέλλη που προσχωρεί στο ΛΑΟΣ) και γιορτάζει τα 90χρονά του σε ταβέρνα στην Καισαριανή.

    Στον κόσμο του Δήμου, "ΚΚΕ" σημαίνει "Κόμμα Κωμικών Εκκεντρικών".

    Στον κόσμο του Λαζόπουλου, γιορτάζονται όχι τα 90χρονα αλλά τα 9μερα του τιμημένου κόμματος, γνωστά και ως: "Του ΚΚΕ τα εννιάμερα".

    Στον κόσμο του Τσίπρα, το ΚΚΕ έχει μετατραπεί σε συνιστώσα του ΣΥΝ. Ένα άλλο ΚΚΕ είναι εφικτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αδερφέ, δεν ξέρω τούτο το φεγγάρι
Στης καρδιάς της άδειας τη φυρονεριά
Πούθε τάχει φέρει, πούθε τάχει πάρει
Φωτεινά στην άμμο, χνάρια σαν κεριά.