KKE Generator

(Ποιος θα με καθοδηγήσει, να μου μάθει λίγο κώδικα; Μου άρεσε πολύ αυτή η Γεννήτρια Πολιτικού Λόγου και θέλω να φτιάξω αντίστοιχα μία ΚΚΕ Generator. Το ιδανικό θα ήταν να της δίνεις ορισμένες λέξεις & φράσεις-κλειδιά, και αυτή να τις τακτοποιεί κατάλληλα, ξύλινα και κομμουνιστικά)
*

Στηρίζουμε όλοι το σύντροφο Φρόντο Μπάγκινς και τις υπόλοιπες προοδευτικές δυνάμεις της Συντροφιάς του Δαχτυλιδιού στο δύσκολο έργο που επωμίσθηκαν. Τώρα που η μπουρζουαζία της Μόρντορ και τα μισθωμένα τσιράκια τους της Άιζενγκαρντ ζητούν να οικοδομήσουν τη νέα μαγική τάξη πραγμάτων στη Μέση Γη, είναι επιτακτικός όσο ποτέ ο μαζικός μαγικός αγώνας και η συσπείρωση των επαναστατικών δυνάμεων σε αντιμονοπωλιακή, αντιιμπεριαλιστική κατεύθυνση.

Είχαμε προβλέψει ότι η Συνδιάσκεψη στο Σχιστό Λαγκάδι θα συσπειρώσει το κίνημα στις βάσεις ενός ενιαίου φορέα, της Συντροφιάς.

Ότι ο τυχοδιώκτης ρεφορμιστής Μπορομίρ θα επιδιώξει να αποπροσανατολίσει το κίνημα και να το εκμεταλλευτεί για τους δικούς του αβανταδόρικους σκοπούς.

Ότι ο σύντροφος Γκάνταλφ θα επιβιώσει από την αγωνιστική του πάλη στην άβυσσο του Καζάντ-Ντουμ και θα αναδειχθεί συνειδητοποιημένος μαχητής.

Ότι οι υπονομευτικές δυνάμεις της αντίδρασης θα επιδιώξουν την εσωκομματική πολυδιάσπαση της Συντροφιάς.

Τέλος, ότι ο προβοκάτορας Σαρουμάν ξεπουλήθηκε στα κέντρα λήψης αποφάσεων της Μόρντορ, και έγινε λακές της πλουτοκρατίας και της κατευθυνόμενης μαγείας που υπηρετεί τους σκοπούς της αστικής τάξης.

Καλούμε τις παραγωγικές τάξεις των Χόμπιτ, των Ελφ, των Ανθρώπων και των Νάνων να συντονίσουν την επαναστατική τους δράση σε διακλαδικό επίπεδο.

Καλούμε τα περιφερειακά στελέχη της Γκόντορ, του Ρόχαν και του Σάιρ να ενώσουν τις δυνάμεις τους ενάντια στα συμπτώματα σήψης που εκπορεύονται από τον Πύργο του Όρθανκ και του Μπαράντ-Ντουρ.

Καλούμε το σύντροφο Άραγκορν να αντισταθεί στις ερωτοτροπίες της Έογουϊν. Ο έρωτας είναι ένα εφεύρημα της μπουρζουαζίας προκειμένου να ενθαρρύνει την τεκνοποίηση ώστε να προμηθεύεται στρατιώτες για την πολεμική της μηχανή και γραφειοκράτες για τη στελέχωση των δημοσίων υπηρεσιών της. Η ταξική ένωσή του με τη συντρόφισσα Άργουεν είναι η υγιής σύμπραξη γι’ αυτόν, ώστε να εκπληρώσει τον ιστορικό του ρόλο.

Όχι στα μαγικά μονοπώλια του Σάουρον!

Σύντροφοι της Συντροφιάς, ενωθείτε! Δεν έχετε να χάσετε παρά μόνο το Δαχτυλίδι σας!



4 σχόλια:

  1. Έι, καλή ιδέα!

    Το συγκεκριμμένο που λινκάρεις πάντως δεν το μελέτησα κιόλας αλλά μάλλον σου βγάζει διαφορετικό προκάτ λογύδριο κάθε φορά. Εσύ θες κάτι που να σου βγάζει και πιο "personalised" λόγους.

    Το ευκολότερο πιστεύω θα ήταν να έχεις καμμιά δεκαριά "γενικά" templates και να προσθέτει ο χρήστης ονόματα και λοιπά για να τα κάνει πιο συγκεκριμμένα.

    Εγώ δεν είμαι για coding πάντως τώρα, βαριέεεεεμαι :) Ρίξε μια ματιά σε tutorials για php, μπορεί να πάρεις μια ιδέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χμ, μετά από ένα σύντομο brainstorming με τη συντρόφισσα σύντροφό μου, αναλαμβάνουμε το coding αν αναλάβεις το content :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/7/10

    χαχαχαχ πολυ ωραιο ... ευφανταστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/11/10

    Ναι ρε παιδιά

    αλλά σας προλαβε ο Αλαβάνος που δήλωσε σοβαρά σοβαρά ότι τα Ορκ είναι στη Μεση Γη και αυτός αντιστέκεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αδερφέ, δεν ξέρω τούτο το φεγγάρι
Στης καρδιάς της άδειας τη φυρονεριά
Πούθε τάχει φέρει, πούθε τάχει πάρει
Φωτεινά στην άμμο, χνάρια σαν κεριά.