Αξίζω Μια Περιουσία

Όταν ο Γκρέγκορ Αρναούτογλου ξύπνησε ένα πρωινό από κακό όνειρο, βρέθηκε στο κρεβάτι του μεταμορφωμένος σε γιγάντια κατσαρίδα. Ήτανε ξαπλωμένος ανάσκελα, πάνω στη σκληρή ράχη του που έμοιαζε με πανοπλία, κι όταν σήκωνε λιγάκι το κεφάλι του μπορούσε να δει την τουρλωτή καφετιά κοιλιά του χωρισμένη σε σκληρές καμπυλωτές δίπλες. Τα πολυάριθμα πόδια του, αξιοθρήνητα λεπτά σε σχέση με το υπόλοιπο κορμί του, ταλαντεύονταν ανήμπορα μπροστά στα μάτια του.

Τι μου συνέβη; συλλογίστηκε. Όνειρο πάντως δεν ήταν. Στην κρεβατοκάμαρά του, μία συνηθισμένη κρεβατοκάμαρα με πολλά περισσότερα τετραγωνικά από το μέσο όρο, επικρατούσε ησυχία. Στο τραπέζι ήταν σκορπισμένα κάτι περιοδικά με κριτικές της εκπομπής του – ο Γκρέγκορ ήταν τηλεοπτικός παρουσιαστής – και στον πίνακα ανακοινώσεων από πάνω είχε καρφιτσωμένη τη φωτογραφία αυτής της καινούργιας λαϊκής τραγουδίστριας που έβγαλε το σουξέ Αξίζω Μια Περιουσία – Ευτέρπη, Μελπομένη, Ερατώ, πώς διάολο τη λέγαν, είχε το όνομα μιας Μούσας πάντως και τελευταία εμφανιζόταν κάπου στην παραλιακή. Η εικόνα την έδειχνε να φορά ένα φόρεμα από χαρτονομίσματα, πορτοκαλί στο λαιμό και στη μέση (πενηντάευρα), πράσινο στο στήθος και στους γοφούς (κατοστάευρα), με στρας από κέρματα και δύο γυαλισμένα δίευρα για σκουλαρίκια.


Θεέ μου, συλλογίστηκε, τι εξοντωτική δουλειά πήγα και διάλεξα! Παρουσιαστής σε πρωινάδικο. Ο κεφάτος πρωινός σας φίλος. Πολύ ενοχλητική δουλειά, χειρότερη κι από παρουσιαστής τηλεπαιχνιδιών. Να παριστάνεις τον ευδιάθετο, να τηλεφωνείς ζωντανά σε κάτι φριχτές γιαγιάδες, να ψάχνεις συνέχεια την ατάκα, τη σπόντα, το πείραγμα, τον υπαινιγμό που θα περιέχει το σωστό ποσοστό σεξουαλικότητας και, πάνω απ’ όλα, να έχεις συνεχώς στο νου την εικόνα σου. Αξυρισιά τριών ημερών, κρέμες προσώπου, τεχνητό μαύρισμα, γυμναστήριο, τα πρώτα μπότοξ, τζελ στα μαλλιά, προσοχή μη φανούνε τα παραπάνω κιλά… Στο διάβολο όλα! Ένιωσε μιαν ελαφριά φαγούρα στην κοιλιά του. Κατάλαβε πού ακριβώς τον έτρωγε, ένα μέρος με πολλές μικρές λευκές κηλίδες, αλλά δεν ήξερε τι ήταν. Έκανε να το αγγίξει με ένα ποδαράκι όμως το τράβηξε αμέσως πίσω, γιατί η επαφή τού έφερνε ρίγος.

Αυτό το πολύ πρωινό ξύπνημα, συλλογίστηκε, αποβλακώνει για τα καλά. Οι άνθρωποι χρειάζονται κανονικό ύπνο. Όσοι έχουν μεσημεριανές εκπομπές ζούνε σαν τις χανούμισσες στο χαρέμι. Εγώ όμως αναγκάζομαι να ξυπνάω την ώρα που όλος ο κόσμος είναι έξω ακόμα και διασκεδάζει. Είναι και τα βράδια, όλες αυτές οι προσκλήσεις για φαγητό, για ποτό, για σεξ που δεν πρέπει να απορρίπτω, είναι που πρέπει να περνάω από Ιερά Οδό και Πειραιώς, να ρίχνω τις ζεϊμπεκιές μου στις πίστες των αυριανών καλεσμένων μου, να κάνω επαφές με ηθοποιούς, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες, πολιτικούς… Αχ, το σωστό είναι να έχεις μια καθωσπρέπει μεσημεριανή εκπομπή – όχι όμως τηλεπαιχνίδι, τα σιχάθηκα – με κουτσομπολιά για τις αμοιβές των σταρ, συνταγές μαγειρικής, τηλεψυχολόγους, αστρολόγους και πλακατζίδικα βιντεάκια. Να κοιμάσαι τα βράδια σαν άνθρωπος. Αν δοκίμαζα όμως να το ζητήσω από τη διοίκηση, τώρα που τα ποσοστά μου είναι πεσμένα και βρίσκομαι στην τέταρτη θέση της πρωινής ζώνης, θα με απέλυαν στο λεπτό. Ίσως πάλι αυτό να ‘ταν καλό, ποιος ξέρει; Αν δεν είχα να πληρώνω τα δάνεια του εξοχικού και του σκάφους, θα ήμουν από καιρό φευγάτος. Θα είχα πάει στη διοίκηση και θα τους τα είχα πει έξω απ’ τα δόντια. Κάποιο άλλο κανάλι θα με ζήταγε, με καλύτερο συμβόλαιο και καλύτερους όρους. Μόλις αποπληρώσω το σκάφος, θα το κάνω σίγουρα. Τώρα όμως καλύτερα να σηκωθώ, στις πέντε πρέπει να είμαι στο στούντιο.


Έριξε μια ματιά στο ξυπνητήρι επάνω στο σκρίνιο. Για όνομα του Θεού! Ήταν περασμένες εξίμισι, πλησίαζε εφτά παρά τέταρτο. Μα δε χτύπησε το ξυπνητήρι; Σίγουρα θα χτύπησε. Να, έβλεπε καθαρά ότι το ‘χε βάλει στις τέσσερις. Μάλλον δε θα το άκουσε έτσι βαριά που κοιμήθηκε. Τώρα έπρεπε να σηκωθεί και να τρέξει σαν παλαβός για να φτάσει τουλάχιστον στις εφτάμισι – ή μάλλον στις οκτώ, αφού θα έτρωγε στη μάπα το πρωινό μποτιλιάρισμα. Κάποιον τρόπο θα είχαν βρει να τον καλύψουν, αν σηκωνόταν τώρα και έφευγε χωρίς να κάνει μπάνιο ή να πιει καφέ, θα έφτανε πριν τις οκτώ. Θα τον χτένιζαν στο στούντιο, θα φόραγε τα ρούχα του χορηγού της εκπομπής και θα έβγαινε στον αέρα. Δεν ένιωθε όμως και πολύ ευδιάθετος, πράγμα ακατανόητο μετά από τόσον ύπνο. Κι αν τηλεφωνούσε ότι ήταν άρρωστος; Αυτό πάλι θα φαινόταν ύποπτο, γιατί στα δύο χρόνια που δούλευε στο κανάλι, δεν είχε αρρωστήσει ούτε μία φορά. Σίγουρα θα ερχόταν αυτοπροσώπως ο νομικός σύμβουλος του καναλιού, που κοιτούσε να βγάλει απ’ τη μύγα ξύγκι, και θα τον κατηγορούσε για αθέτηση των όρων του συμβολαίου.

Καθώς το μυαλό του στριφογύριζε σε όλα αυτά και χωρίς να σηκωθεί από το κρεβάτι, ακούστηκε ένα σιγανό χτύπημα στην πόρτα. «Γκρέγκορ» είπε μία φωνή – αυτή η τραγουδιάρα με το Αξίζω Μια Περιουσία, Ερατώ πρέπει να τη λέγαν τελικά – «πήγε εφτά παρά τέταρτο. Δεν έχεις εκπομπή;» Τι μπελάς, Θεέ μου! Είχε πάει να τη δει χθες βράδυ στην παραλιακή, δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς, αφού η διοίκηση του επέβαλλε να την παρουσιάσει στη μεθαυριανή εκπομπή. Μετά από πολλές βότκες ήρθαν σπίτι του και κάτι είχαν καπνίσει, δε θυμόταν τι, μετά κάτι είχαν κάνει μεταξύ τους, ούτε κι αυτό το θυμόταν με λεπτομέρειες, όμως κατέληξαν να κοιμούνται αυτός στο κρεβάτι κι αυτή στον καναπέ του σαλονιού. «Ναι, ναι, σηκώνομαι» της απάντησε και τα ‘χασε σαν άκουσε τη φωνή του, ένα φριχτά γοργό και νευρικό τσίριγμα. Τσατίστηκε. Είχε κρυολογήσει μάλλον, η μεγαλύτερη συμφορά για έναν παρουσιαστή της τηλεόρασης, ίσως αυτή η Κερατώ να τον κόλλησε. Πήγε να της πει ότι είναι μία επαρχιώτισσα της κακιάς ώρας, ένα αναρριχητικό φυτό με οξυζενέ μαλλιά που πουλάει μπούτι και στήθος για να αναδειχθεί, όμως το τσίριγμα δυνάμωσε και έπνιξε τις λέξεις. Η ξύλινη πόρτα της κρεβατοκάμαρας πρέπει να έκρυψε την αλλαγή στη φωνή του, γιατί η τραγουδιάρα ηρέμησε και έφυγε. Όμως αυτή η σύντομη συνομιλία έκανε την οικιακή βοηθό να καταλάβει ότι ο Γκρέγκορ βρισκόταν ακόμα στο κρεβάτι του και άρχισε να χτυπάει την πλαϊνή πόρτα. «Κύριος Γκρέγκορ; Κύριος Γκρέγκορ;» είπε με την αλβανική προφορά της, «τέλετε έρτω κάτι σας φέρω;» Εκείνη τη στιγμή χτύπησε και το τηλέφωνο επάνω στο ινδικό τραπεζάκι δίπλα του, λες κι ήταν συνεννοημένο. Απάντησε ο τηλεφωνητής, ακούστηκε το μπιπ και αμέσως μετά η φωνή του νομικού συμβούλου: «Έλα, Γκρέγκορ, σήκωσέ το. Είσαι ακόμα σπίτι, το ξέρω. Σήκωσέ το. Σήκωσέ το, παιδάκι μου». Ο Γκρέγκορ δεν είχε καμία διάθεση να το σηκώσει. Ευγνωμονούσε κιόλας τις παιδικές του φοβίες που ακόμα τον βασάνιζαν – κάτι ψυχώσεις με δολοφόνους και τέρατα – όμως τουλάχιστον τον έκαναν να κλειδώνει κάθε βράδυ τις δύο πόρτες στην κρεβατοκάμαρα πριν κοιμηθεί.


Κατ’ αρχήν έπρεπε να σηκωθεί ήρεμα, με την ησυχία του, να κάνει ένα μπάνιο, να πάρει πρωινό και μετά να σκεφτεί τα παρακάτω. Έτσι κι αλλιώς είχε αργήσει, δε χάλασε ο κόσμος αν καθυστερούσε άλλη μισή ώρα. Θυμήθηκε ότι πολλές φορές στο παρελθόν είχε νιώσει, ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι, πως μεταμορφώθηκε σε κάτι απαίσιο. Μια φορά νόμιζε ότι ήταν σαύρα, μιαν άλλη ότι είχε καύκαλο χελώνας, και μια τρίτη ότι έγινε δημοσιογράφος της Ελευθεροτυπίας. Τελικά όμως είχε απλώς στραβοκοιμηθεί, όλα αυτά αποδεικνύονταν γεννήματα της φαντασίας του ή κάποιας σκόνης που έπαιρνε. Λαχταρούσε λοιπόν να δει να εξαφανίζονται και οι σημερινές του παραισθήσεις. «Κύριος Γκρέγκορ;» συνέχισε ανήσυχη η οικιακή βοηθός από δίπλα. «Γκρέγκορ, δεν έχεις δικαιολογία, το ξέρεις καλά», είπε ο νομικός σύμβουλος από το τηλέφωνο. «Ακόμα κι αν είσαι άρρωστος, οφείλεις να ειδοποιείς πριν τις 04:45, όπως προβλέπει το συμβόλαιο. Θα εισηγηθώ για πρόστιμο, που θα παρακρατηθεί τμηματικά από το μισθό σου». Ήθελε να τους απαντήσει να τον αφήσουν ήσυχο όλοι τους, δεν τόλμησε όμως να μιλήσει για να μην ξανακούσει αυτό το φριχτό τσίριγμα της φωνής του. Ξαφνικά, ένα από τα ποδαράκια του ακούμπησε επάνω σε κάτι σκληρό στο κρεβάτι. Το τηλεκοντρόλ από το DVD Player. «Γκρέγκορ, πάω στο περίπτερο να πάρω παγωτό. Μήπως θες κι εσύ;» φώναξε από μέσα η Ξερατώ. «Βανίλια ή σοκολάτα;» Με πολλή προσπάθεια, κατάφερε να κουμαντάρει αυτό το σπαστικό ποδαράκι και να πατήσει το PLAY. Άκουσε τον ανακουφιστικό ήχο της συσκευής που έμπαινε σε λειτουργία και αμέσως μετά τις πρώτες νότες ενός τραγουδιού. Ήταν αυτό το Αξίζω Μια Περιουσία. Εντελώς βλακεία. Δεν πειράζει όμως. Καλύτερο από το να ακούει τους άλλους. Λυσσάξαν όλοι τους πια, μια φορά είπε κι αυτός να κοιμηθεί δυο ώρες παραπάνω, το άξιζε στο κάτω κάτω, ήταν ο Γκρέγκορ Αρναούτογλου, ο βασιλιάς της πρωινής ζώνης – όχι ακριβώς βασιλιάς, μάλλον βαρόνος. Τέλος πάντων, υποκόμης. Άφησε έναν αναστεναγμό, χαλάρωσε τις δίπλες της κοιλιάς του και αφέθηκε στο τραγούδι.

Εγώ δεν είμαι μαριονέτα
Είμαι Μαρία Αντουανέτα
Ιδανική Ιουλιέτα
Αξίζω βίλα στην Κινέτα.

Ασφάλισέ με μη με χάσεις
Και φτύσε με μη με ματιάσεις
Θα είσαι δίπλα μου Ωνάσης
Χρυσό θα γίνει ό,τι κι αν πιάσεις.

[Ρεφραίν]
Αξίζω μια περιουσία
Είμαι το συν στη συνουσία
Είμαι παρθένος και οσία

Είμαι τριάς ομοουσία.

21 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/8/09

    ΟΛΟ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ!!!!!!!!! ΟΛΟ ΒΛΑΚΙΕΣ!!!!!!! ΟΛΟ ΗΛΙ8ΙΟΤΗΤΕΣ!!!!!!! Κ ΕΜΕΙΣ ΚΑ8ΟΜΑΣΤΕ Κ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ.... ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΑΙ ΡΕ... ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ..... ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/8/09

    ΟΛΟ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ!!!!!!!!! ΟΛΟ ΒΛΑΚΙΕΣ!!!!!!! ΟΛΟ ΗΛΙ8ΙΟΤΗΤΕΣ!!!!!!! Κ ΕΜΕΙΣ ΚΑ8ΟΜΑΣΤΕ Κ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ.... ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΑΙ ΡΕ... ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ..... ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε, φύγε απ' το σύννεφό μου!
    Γράφω κατόπιν υπόδειξης γιατρού, για να εξωτερικεύσω τις παραληρηματικές μου εξάρσεις μεγαλείου και μανιοκαταθλιπτικής σχιζοφρένειας.

    (Αν είσαι κάποιος φίλος που μου κάνει πλάκα, να φας σκατά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/8/09

    ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ (ΜΑΛΛΟΝ ΦΙΛΗ ΣΟΥ)ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΙ ΠΑΣΧΕΙΣ Κ ΑΠΟ ΤΙ ΟΧΙ... ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ Κ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.... Κ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.... ΒΡΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ Κ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ Ο,ΤΙ ΒΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο καθένας μπορεί να γράφει ό,τι θέλει, Ανώνυμη. Κι εσύ κι εγώ κι ο οποιοσδήποτε.

    Από κει και πέρα, κάπως πρέπει να εκφράσω αυτό το ξεπούλημα αρχών και αξιοπρέπειας στο βωμό της τηλεθέασης, την υποκρισία του "είμαι ένας από σας", τη λούμπεν ψυχαγωγία, την αλλοτρίωση του ντεμέκ κεφιού. Εδώ που βρίσκομαι, στο Δρομοκαΐτειο, μας βάζουν πέντε ώρες την ημέρα Αρναούτογλου. Τι θες να κάνω, δηλαδή, να μην τα εξωτερικεύσω; Να τα κρατήσω μέσα μου και να αναπτύξω έλκος, παραισθησιακές προσβολές και άλλες ψυχοσωματικές ασθένειες; Να γίνω ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα στον εαυτό μου και στην κοινωνία;
    ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΟΥ;

    Σταματώ τώρα, έρχονται για την ένεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/8/09

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ.....ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ..... 1) ΣΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΕΙΠΑ... ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ Κ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ.ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΤΠΤ 2) ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ Κ ΓΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΡΡΩΣΤΟΙ... ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΗΛΙΘΙΟΤΤΗΤΕΣ (ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΩ ΑΛΛΙΩΣ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ... ΑΝΤΕ ΓΤ ΠΟΛΥ ΘΑΡΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ.... ΒΟΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άκου να σου πω, δε θα μου στερήσεις εσύ το αναφαίρετο δικαίωμά μου να κοροϊδεύω των Αρναούτογλου. Λογοκρισία και φασιστικά μέσα καταστολής εδώ δεν περνάνε. Ο Αρναούτογλου είναι δημόσιο αγαθό, ΔΧ σα να λέμε, μπορεί να τον κοροϊδεύει ο κάθε Έλληνας πολίτης. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει.

    Και δεν προσβάλλω κανέναν άρρωστο, σε πληροφορώ. Όλη η πτέρυγα Β’ διάβασε το κείμενο και το βρήκε θαυμάσιο. Ο γιατρός μού έδωσε και συγχαρητήρια.

    Λευτεριά στον Γρηγόρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/8/09

    Ε ΕΙΣΑΙ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟ!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!! ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!!! ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ. Κ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΞΙΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΝ ΕΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΡΩΣΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ 1.000.000 ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ. ΤΟ ΑΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ Η ΟΧΙ ΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ Κ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ Κ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ. ΑΝΕΓΚΑΙΦΑΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν έχω καμία αξία; Καλά, σοβαρά μιλάς τώρα; Εγώ αξίζω μια περιουσία, αν θες να μάθεις. Βίλα στην Κινέτα. Με πισίνα, τζάκι, σιντριβάνι και γκαζόν. Ο Αρναούτογλου τι αξίζει; Ούτε καν αυθαίρετη μεζονέτα στα καμένα του Αγίου Στεφάνου χτισμένη νύχτα από επαρχιώτη εργολάβο, με λαμαρινοσκεπή και προκάτ γυψοσανίδες. Και στην αντικειμενική της αξία.

    Συγχύστηκα πάλι και δεν έχω και τα χάπια μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος29/8/09

    ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΗΛΙ8ΙΟΣ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΟΥ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΣΑ ΧΑΠΙΑ Κ ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΔΕΝ 8Α ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΠΤ ΠΑΛΙΟΜΑΛ.... ΑΠΟ ΠΡΟΧ8ΕΣ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΒΡΙΣΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ. ΠΑΝΕ ΔΕΣ ΤΙ ΣΠΙΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ Κ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΠΑΛΙΟΜΠΟΥΦΕ. ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΑΜΠΑΡΙ, ΟΣΟ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΤΙ ΜΑΛ... Κ ΑΝ ΓΡΑΨΕΙΣ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΠΤ ΗΛΙ8ΙΕ. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ. ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΝΑ BLOG Κ ΓΡΑΦΕΙ Ο,ΤΙ ΜΑΛ... ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ. ΖΩΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άστο, Ανώνυμη, βαρέθηκα, έπαψε να 'χει γούστο. Πάμε στις δουλειές μας κι όλα καλά σου εύχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος29/8/09

    ΧΑΙΡΟΜΑΙ!!! ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΙΚΟ ΣΕ ΚΑΤΙ Η ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ, ΠΑΝΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ποιός είναι ο Αρναούτογλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος29/8/09

    ΚΑΛΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΟ???ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΡΕΛΙΤΣΑ ΤΩΡΑ??? ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.... ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΣ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΟΥ Κ ΚΑΘΕΣΑΙ Κ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΒΚΛΑΚΙΕΣ... ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΛΛΑ...ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΑΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΤΟΥ(ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑΤΑ) ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ... ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΠΣΕΙΣ, ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ. ΚΛΕΙΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος29/8/09

    ΟΥΠΣ ΣΟΡΡΥ ΝΟΜΙΖΑ Ο "ΕΛΙΑΣ" (ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ ΕΒΑΛΕΣ Κ ΟΝΟΜΑ)ΣΧΟΛΙΑΣΕ... ΤΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ??? 8Α ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΤΩΡΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να με συγχωρείτε που δεν ξέρω το φίλο σας αλλά μένω στο εξωτερικό και δεν έχω ιδιαίτερη επαφή με την Ελληνική πραγματικότητα.

    Λοιπόν, θα μου πείτε ποιός είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος1/9/09

    ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΕΔΩ Κ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΟΥ ΜΕGΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ", ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ "ΦΑΡΜΑ,SURVIVOR,ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΑ,ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ,ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΣΜΟ(ΤΑΞΙΔΕΥΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΛΑ Κ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ)". ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ MEGA TA ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 6-7 ΧΡΟΝΙΑ. ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΗΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ. ΑΝ 8ΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ YΟUTUBE K NA ΒΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ... ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΥΝΧΙΣΕΙ Ο "ΕΛΙΑΣ", Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ Κ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.. ΕΜ ΔΕΝ ΓΡΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΜ ΜΙΛΑΕΙ... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΓΡΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΝΕΓΑΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΑΥΤΗ ΠΡΩΙΝΟ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ Κ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ "ΚΟΝΤΡΑ" ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΕΙΣ. Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΚΑΠΟΙΟΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩ Κ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΣΧΗΜΟ ΣΧΟΛΙΟ... ΤΟΝ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ... ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΑΝ8ΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΟΟΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ Κ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Απ' ό,τι μου λέτε καταλαβαίνω οτι πρόκειται για κάποιον κύριο που εμφανίζεται στην τηλεόραση. Μα νομίζω αυτός δεν είναι σοβαρός λόγος να επιτίθεστε στον Ηλία, και μάλιστα με ύβρεις. Αλοίμονο αν παίρνουμε ό,τι βλέπουμε στην τηλεόραση τόσο στα σοβαρά που να τσακωνόμαστε κιόλας γι' αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος1/9/09

    Πω-πω-πωωω... Θα δοκιμάσω κι εγώ να το κάνω αυτό, Ηλία, να δω αν πιάσει! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Oups! πώς δεν το επιασα αυτο στον καιρο του; Απίστευτο!
    Να σκεφτεις οτι ειχα γραψει παλιοτερα εγκωμιαστικο ποστιον για την κα Πανια και ουδεις με εξυβρισεν.. τσ τσ τσ.. χαλασε ο κοσμος.. Μα τον κο Γρηγορη μας πια..
    Αληθεια, αποκαλυψε ποσα παιρνει; :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τα κομματια ενα κι ενα λεμε. Τα παιζω σε εκμπομπα συντομως -μετα τα Λονδινα. Θα σπασουν τα μεγαφωνα! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αδερφέ, δεν ξέρω τούτο το φεγγάρι
Στης καρδιάς της άδειας τη φυρονεριά
Πούθε τάχει φέρει, πούθε τάχει πάρει
Φωτεινά στην άμμο, χνάρια σαν κεριά.