Με Πείσανε Να Γίνω Ρεβιζιονιστής...

... και να γυρίσω δίσκο. Όχι ακριβώς, απλώς βρήκα παπά (= στούντιο) κι είπα να θάψω πέντε-έξι. Όχι ακριβώς πέντε-έξι, προς το παρόν είμαστε στα τέσσερα, όμως σταδιακά θα τον γεμίσουμε τον δίσκο. Σήμερα λοιπόν έχουμε φρέσκο πράμα, σιγά-σιγά θα 'ρθουν κι άλλα:

1) Όπως όλοι ξέρουμε, το Αξίζω Μια Περιουσία είναι το μεγάλο λαϊκό σουξέ της Ερατώς, βασίλισσας της Ιεράς Οδού και της Παραλιακής. Όποιοι έχουν μνήμη χρυσόψαρου και ξεχνάνε, μπορούνε να ξαναθυμηθούνε εδώ (θα βρουν και τους στίχους). Κατευθείαν λοιπόν από τα πιο λούμπεν χαμαιτυπεία της Ιεράς Οδού, το βρωμερότερο τραγούδι στην ιστορία του ελληνικού πολιτισμού, Αξίζω Μια Περιουσία. Αν παρόλα αυτά επιμένετε να το κατεβάσετε στον Η/Υ σας σε mp3, από εδώ.



Βάζω μαζί και τα τραγούδια που είχα ηχογραφήσει παλιότερα, να υπάρχουν κάπου μαζεμένα. Τα είχαμε πει κι εδώ, όμως κατάλαβα ότι πολλοί από σας βαριέστε να κάνετε κλικ σε ένα link.

2) Η Βιολογιστική γράφτηκε το 2003. Παίζει πιάνο και κάνει δεύτερη φωνή η Σοφούλα. Οι στίχοι εδώ, το τραγούδι σε mp3 εδώ.



3) Η CIA είναι ακόμα πιο παλιό τραγούδι και είχε αρχικό τίτλο: Σαν Βγεις Στον Πηγαιμό Για Την Ιθάκη, Φρόντισε Να Μην Πέσεις Στην Τουριστική Σαιζόν. Ο Μάριος κάνει δεύτερη φωνή. Οι στίχοι εδώ, το τραγούδι σε mp3 εδώ.



4) Οι Γότθοι είναι το καλύτερό μου τραγούδι. Από εκεί που σταμάτησε ο Ρουσσώ μέχρι εκεί που τελειώνει ο δυτικός πολιτισμός. Οι στίχοι εδώ, το τραγουδι σε mp3 εδώ.



Ηχογράφησε, διηύθυνε την ορχήστρα, έπαιξε τα μισά όργανα, έσωσε την παρτίδα με τις ιδέες του ο Μάριος. Ουίσκι έφερε ο Χρίστος. Γενικών καθηκόντων η Αλεξάντρα. Συντόνισε την ηχογράφηση η Ψι (γάτα). Στήριξε ψυχικά ο Κώστας. Έπαιξε τα υπόλοιπα όργανα, ενορχήστρωσε και τραγούδησε η αφεντιά μου. Η ηχογράφηση έγινε στο στούντιο Marios.

Όλα τα τραγούδια προστατεύονται από Creative Commons Licence: επιτρέπεται η αναπαραγωγή υπό τον όρο ότι θα πιείτε ένα ποτήρι στην υγειά μου. Μην καθυστερείτε λοιπόν, ιδιοποιηθείτε τα και μεταλαμπαδεύστε τα, η ιδιοκτησία είναι κλοπή. Τα παιδιά θα τα λατρέψουν, οι φίλοι θα σας εκτιμήσουν, οι γείτονες θα ζηλέψουν. Το καλύτερο δώρο για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Η αναφορά στον δημιουργό δεν είναι μεν 100% υποχρεωτική όμως, διάολε, γράψτε δυο λέξεις! Δεν κοστίζει τίποτα και δίνει χαρά.

11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/7/10

    Χμμ, θα μου επιτρέψεις να αναφερθώ σε άσχετο με το ποστ θέμα... (όσον αφορά τις μουσικές σου δραστηριότητες, εύχομαι από gramy μέχρι... Ηρώδειο ;)
    -.-
    .. ξέρεις από Dan Simmons?
    Τι στάση κρατάει ένας παραδοσιακός Ντίκιος απέναντι στο φαινόμενο Hyperion κλπ κλπ?

    Με εκτίμηση
    Ag.Nostos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φοβάμαι πως όχι, δεν ξέρω τίποτα. Σόρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/7/10

    Μάθε. Θα μ' ευγνωμονείς.
    (παλιά, φιλική συμβουλή) ;)

    Ag.Nostos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτέλους δικαίωση για το κοινό σου που ανέμενε,
    το μπιμπερό του Ντιντερό σε σιντί!
    Δεν κανονίζετε και κανά λαιβ πριν...(πετάω ιδέα στο τραπέζι...τςς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το CD ετοιμάζεται, σύντομα θα βγει και θα διαμοιραστεί από ΤΑ ΝΕΑ, κάποια μέρα που δε θα έχει προκήρυξη από τη Σέχτα Επαναστατών, για να κρατηθεί η κυκλοφορία σε υψηλά επίπεδα.

    (Τι λάιβ, πώς θα παίξουμε δυο άνθρωποι όλα τα όργανα;...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ξέρω γω,να βρεθεί τρόπος, ορχήστρα και ο Καρυτινός εν ανάγκη...υπάρχει ζήτηση λέμεε! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαλλον ειμαι ο ανθρωπος που εχει ακουσει περισσοτερες φορες το Αξιζω Μια Περιουσια . Ειναι αριστουργημα ,περα απ'την πλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μερσί μπιεν, το αγαπάω κι εγώ πολύ! Δεν είναι αριστούργημα, εντάξει, είναι ένα πλακατζίδικο τραγουδάκι, νομίζω επιτυχημένο σ' αυτό που θέλει να παραστήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ισως να με πετυχε στην (α)καταλληλη φαση ωστε να το εκτιμησω περισσοτερο. Ειναι και θεμα ταιμινγκ καμια φορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ασε που δενει γαματα με τον καφκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σούφικη παροιμία: Προκειμένου να ακούσεις το Τραγούδι, απαιτούνται τρία πράγματα,
    1) Να υπάρχει κάπου ο Τραγουδιστής
    2) Να τον βρεις
    3) Να είναι και η κατάλληλη στιγμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αδερφέ, δεν ξέρω τούτο το φεγγάρι
Στης καρδιάς της άδειας τη φυρονεριά
Πούθε τάχει φέρει, πούθε τάχει πάρει
Φωτεινά στην άμμο, χνάρια σαν κεριά.