Νεκρός Αρχικά


Στυγερή δολοφονία
Νεκρός ο καθένας μας εκτός από τον ηθοποιό Νίκο Σεργιανόπουλο
Τα Νέα
Ο Νίκος Σεργιανόπουλος υπήρξε νεκρός αρχικά, ζωντανός τελικά

Αθήνα
.
Νεκρός στο διαμέρισμά του βρέθηκε αρχικά ο ηθοποιός Νίκος Σεργιανόπουλος. Κατόπιν όμως, σποραδικές παρατηρήσεις σε αντικείμενα του καθημερινού μας βιοπορισμού οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι ο 56χρονος ηθοποιός είναι ζωντανός ενώ εμείς είμαστε νεκροί.

Κατά την Αστυνομία, τα σώματά μας βρίσκονται σε βαθιά κατάψυξη και τελούμε υπό καθεστώς ημιζωής. Ο Νίκος Σεργιανόπουλος προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί μας, ανεπιτυχώς προς το παρόν. Η οπισθοδρόμηση αντικειμένων που βιώνουμε, οφείλεται ακριβώς στην ημίβια κατάστασή μας και καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι θα τερματιστεί στο έτος 1939, μέσα στο καθεστώς της 4ης Αυγούστου.

Οπισθοδρόμηση αντικειμένων: η αφίσα παρατηρήθηκε στις 05.06.08. Την επόμενη ημέρα, η αφίσα απεικόνιζε τον Γεώργιο Παπανδρέου
.
.
Επιπλέον, η Αστυνομία πιστεύει ότι υφίσταται κάποια Υπέρτατη Οντότητα που εντείνει τη δράση της οπισθοδρόμησης, φυσιολογικής κατά τ’ άλλα στον κόσμο της ημιζωής. Ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας δήλωσε ότι μία 19χρονη ύποπτος προσήχθη στη ΓΑΔΑ, που από τις ανακρίσεις προέκυψε ότι λειτουργούσε ως ακούσιο όργανο της Οντότητας και τελικά αφέθη ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Οι έρευνες για τον εντοπισμό της Υπέρτατης Αρχής του Κακού συνεχίζονται.
.
.
Οπισθοδρόμηση αντικειμένων: η αφίσα παρατηρήθηκε στις 05.06.08. Τέσσερις ώρες αργότερα είχε οπισθοδρομήσει σε αφίσα του ΕΑΜ που καλούσε όλους επί ποδός πολέμου
.
.
Εν τω μεταξύ, οι φήμες θέλουν τον Νίκο Σεργιανόπουλο να αφήνει μηνύματα με μαρκαδόρο σε τοίχους τουαλέτας και να παρεμβάλλεται σε τηλεοπτική διαφήμιση, αν και αυτό το τελευταίο δεν μπόρεσε να διασταυρωθεί. Εικάζεται όμως ότι αυτός έγραψε το δίστιχο: ΨΗΛΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ, ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ / ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, που παρατηρήθηκε με το γραφικό του χαρακτήρα σε αντρικές τουαλέτες. Η Κυβέρνηση συνιστά ψυχραιμία: "Όλα είναι ελεγχόμενα, ας μην πανικοβάλλεται ο κόσμος και ας διαβάσει κάποιο καλό βιβλίο", δήλωσε ανώνυμος κυβερνητικός αξιωματούχος.
.
Τα κίνητρα της δολοφονίας μας ερευνώνται.
.

3 σχόλια:

  1. Βρε, λες να έχουμε πεθάνει στην πραγματική ζωή και να ζούμε στο Matrix;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην το γελάς καθόλου, κύριε Σκύλε. Συγκάτοικοι είμαστε όλοι στο Matrix.
    Όμως τι εννοείς "πραγματική ζωή"; Πίστεψες στ' αλήθεια αυτό το παραμύθι περί "πραγματικότητας";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην πραγματικότητα δεν το έχω πιστέψει. Απλά το αφήνω να νομίζει ότι τάχαμου το πίστεψα, μπας και το κοροϊδέψω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αδερφέ, δεν ξέρω τούτο το φεγγάρι
Στης καρδιάς της άδειας τη φυρονεριά
Πούθε τάχει φέρει, πούθε τάχει πάρει
Φωτεινά στην άμμο, χνάρια σαν κεριά.