Το Τέλος Του Κόσμου Όπως Τον Ξέραμε

Τίποτα δε θα παραμείνει ίδιο
Ο Επιταχυντής LHC Έφερε Το Τέλος Του Κόσμου
.

Ο κόσμος όπως τον ξέραμε: τέλος


Γενεύη

Ο χειρότερος φόβος των συνομοσιωλόγων είναι γεγονός: ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Πυρηνική Ερεύνα (CERN), έφερε τελικά το τέλος του κόσμου κατά τη διάρκεια της λειτουργία του. Αντί για τον γνωστό μας πλανήτη Γη, με τις γνωστές καταιγίδες, τους γνωστούς αυτοκινητόδρομους και τις γνωστές πιστωτικές κάρτες, σήμερα βρισκόμαστε παγιδευμένοι μέσα σε ένα προσωπικό σύμπαν. Τίποτα δε θα παραμείνει ίδιο πια.

Μελέτες και παρατηρήσεις των επιστημόνων του СERN κατέδειξαν ότι το προσωπικό αυτό σύμπαν ανήκει σε κάποιον Έλληνα δημοσιογράφο και υλοποιήθηκε από τις μίνι μαύρες τρύπες που σχηματίστηκαν απρόβλεπτα στον Επιταχυντή: "Η ελεύθερη ενέργειά τους", εξήγησε ο πυρηνικός επιστήμονας Άρθουρ Σιλβέστερ, "μετέτρεψε το προσωπικό σύμπαν αυτού του δημοσιογράφου σε κοινό κόσμο και τώρα είμαστε δούλοι της λογικής του. Βρισκόμαστε μέσα στο κεφάλι του".


Θα μας λείψουν κάτι τέτοια

Η διεύθυνση του CERN προέβη σε έκτακτη συνέντευξη τύπου χθες βράδυ, προκειμένου να ενημερώσει το κοινό για τον καινούργιο κόσμο και τους πιθανούς κινδύνους του. "Εκτός από τις 4 γνωστές διαστάσεις του χωροχρόνου" είπε ο αστροφυσικός Μπιλ Λόους "υπήρχε και μία 5η, η δημοσιογραφική διάσταση, που εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια του πειράματος. Οι πιθανότητες ήταν στατιστικώς ασήμαντες και όμως συνέβη. Κάτι παρόμοιο έχει ξαναγίνει μόνο μία φορά στην ιστορία".


Χαρακτηριστικό αξεσουάρ του κόσμου όπως τον ξέραμε. Τώρα τι;

Σε ερώτηση για την ταυτότητα του δημοσιογράφου, ο κ. Λόους δήλωσε: "Πρόκειται για Έλληνα μέσης ηλικίας, λέγεται Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και αποτελεί το Υπέρτατο Ον στον κόσμο του. Ξέρει ακόμα και το τελευταίο δεκαδικό του π, βρίσκεται στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας και είναι αυτός που επιτρέπει στο τετράγωνο της υποτείνουσας να ισούται με το άθροισμα των τετραγώνων των δύο καθέτων πλευρών. Αυτά τα facts καταφέραμε να επιβεβαιώσουμε προς το παρόν".

Εντωμεταξύ μία καινούργια θρησκεία αρχίζει να δημιουργείται αυθόρμητα. Έχει σύμβολο τον Παντεπόπτη Οφθαλμό σε μία κάμερα και δοξάζει το Υπέρτατο Ον ως πανταχού παρόν και τα πάντα επιβλέπον. Σε πόλεις και χωριά, οι πιστοί συγκεντρώνονται και εκστρατεύουν οργανωμένα στους δρόμους για να προσηλυτίσουν νέα μέλη. "Είδα το φως!" φώναζε σήμερα το πρωί ένας Έλληνας, κάτοικος Εκάλης, μπροστά στο μαζεμένο πλήθος. "Ζούσα μία έκλυτη ζωή, όμως από τότε που ο Μάκης αγόρασε το σπίτι στη γειτονιά μου, λυτρώθηκα από τις αμαρτίες μου!".

Εγώ ειμί η κάμερα
Ακόμα και οι παραδοσιακές θρησκείες όμως, προσπαθούν να προσαρμοστούν στα δεδομένα του προσωπικού αυτού κόσμου μέσα στον οποίο όλοι πλέον ζούμε. Ήδη το Βατικανό ανακοίνωσε ότι ο λόγος που ο Θεός μάς έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία με τον Χριστό είναι επειδή ο Μάκης έχει την κασέτα με το Προπατορικό Αμάρτημα, ενώ κύκλοι του Ιουδαΐσμού κηρύττουν μία καινούργια Πεντάτευχο στην οποία ο Μάκης καταγγέλλει τον Μωυσή για καταπάτηση αιγιαλού στην Ερυθρά Θάλασσα.

Οι επιστήμονες εμφανίζονται απαισιόδοξοι ως προς την πιθανότητα επιστροφής στον παλιό, γνωστό μας κόσμο. "Ήταν δίκαιο αυτό που πάθαμε", κατέληξε χθες ο κ. Λόους, "επιχειρήσαμε να διαπράξουμε τη μεγαλύτερη αμαρτία: να δούμε τον Θεό και να ξεκλειδώσουμε τα μυστικά του. Τώρα ο Θεός είναι ο Μάκης και θα ζήσουμε πια υπό τον Παντεπόπτη Οφθαλμό της κάμεράς του. Ούτος εστί το άλφα και το ωμέγα, ο μεγάλος αδερφός του Μεγάλου Αδερφού".





Συνεχίζουμε με άλλες ειδήσεις.
Νέα μεγάλη αποκάλυψη του Μάκη: ο Παρθενώνας χτίστηκε με άδεια αναψυκτηρίου. Προφυλακίζεται ο Ικτίνος, ερευνάται ο ρόλος του Καλλικράτη στην υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αδερφέ, δεν ξέρω τούτο το φεγγάρι
Στης καρδιάς της άδειας τη φυρονεριά
Πούθε τάχει φέρει, πούθε τάχει πάρει
Φωτεινά στην άμμο, χνάρια σαν κεριά.